Så finansierar du en ny garderob

Ibland är det dags för en uppdatering av garderoben. Kanske lämnar du studentlivet bakom dig och ska in i arbetslivet, eller så upplever du att de där korta hippiekjolarna inte riktigt passar ditt 35-åriga jag. Klädernas syfte är trots allt inte bara att hålla oss varma, utan även kommunicera vem vi är. Rätt garderob får dig att känna dig bekväm i dina kläder, för att på så vis göra dig redo att möta världen med energi och självförtroende. Men hur får man råd med en ny garderob?

Sälj guld du inte behöver

Det är inte alltid så klokt att sälja bilen för att köpa kläder. Däremot skulle du kunna sälja guld som du inte använder. Många har en del gamla smycken hemma som inte kommer till användning, så varför inte tjäna pengar på dem? Att vända sig till exempelvis Diamantbrev.se och sälja guld är ett snabbt och enkelt sätt att få flera tusenlappar i fickan. Då har du kommit en bra bit på vägen till en ny garderob.

Se över dina utgifter

Du har med stor sannolikhet mer pengar än du egentligen är medveten om. Många av oss lägger mer pengar än vi tror på fikor på stan, godis och dyra skönhetsprodukter. Gör gärna en lista över alla inköp du gör under en månad. Chansen är stor att du spenderar åtminstone en tusenlapp på saker som du hade kunnat vara utan!

Handla smart

En ny garderob innebär mer är bara två eller tre plagg. Tänk därför på att välja produkter som tröjor av hög kvalitet och bra material, exempelvis ull. Var samtidigt medveten om att du kan få samma kvalitet till cirka halva priset när du väljer ett mindre känt märke. Lägg därför inte fokus på att alla plagg ska ha kända loggor. Satsa istället på plagg av god kvalitet som håller länge!

Mode

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *