Det finns många bra modeskapare som har varit med och satt Sverige på modekartan. I det här inlägget kommer du att få veta mer om några av dem.

Ida Sjöstedt

Ida Sjöstedt är namnet på en av våra mest uppskattade modeskapare just nu. Hennes kläder har blivit kända för att de är en blandning mellan drömska plagg och skandinavisk stil. Ida föddes år 1976 och var redan som barn intresserad av att sy och att skapa sina egna plagg vilket gjorde att hon på gymnasiet läste textil och senare läste hon vid London collage of fashion. Ida har blivit prisat ett flertal gånger för sina kreationer.

Carin Rodebjer

Carin Rodebjer föddes år 1970 och är en uppskattad modeskapare. Carin startade sitt egna varumärke år 1999 som heter Rodebjer och blev snabbt en populär modedesigner. Hon har fått många priser för sitt arbete.

Johan Lindeberg

Johan Lindeberg är mest känd som grundaren bakom det populära klädmärket J.Lindeberg. Johan föddes år 1957 och grundade klädmärket år 1996. Men innan han grundade sitt egna klädmärke var han bland annat designer för Diesel. Hans kläder har blivit kända för att de går i den mer sportiga stilen.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *